برگزاری نشست راهکارهای کارآفرینی دانشجویان با بنیانگذار بنیاد جمیلی

بنیاد نیکوکاری جمیلی

به همت معاونت فناوري پژوهشگاه شیمی ومهندسی شیمی ایران، جلسه آشنايي دانشجويان در خصوص راههاي كار آفريني در صنعت كشور با حضور آقاي مهندس جميلي بنیانگذار بنياد جميلي ساعت 8:30 صبح روز سه شنبه 97/8/22 در سالن مشاهیر کتابخانه پروفسور بلورچیان برگزار ميشود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه هدف از اين نشست گفتگو پيرامون آينده شغلي دانشجویان شاغل به تحصیل و راههاي كار آفريني در صنعت كشور ميباشد. دانشجويان با حضور در اين جلسه ميتوانند پيرامون نگراني هاي آينده شغلي و كسب كار در محيط صنعت با ايشان به رايزني بپردازند.

از دانشجويان علاقه مند به ارتباط بيشتر با مجموعه صنعتي آقاي جميلي درخواست ميشود كه با در دست داشتن كپي رزومه علمي خود، در اين جلسه شركت نمايند.

تاریخ ایجاد: شنبه 19 آبان 1397
آخرین بروز رسانی: شنبه 19 آبان 1397
تعداد بازدید: 169

سامانه های پژوهشگاه