کارگاه آموزش داوری اختراعات برگزار شد.

Image result for ‫مرکز مالکیت معنوی‬‎

به همت معاونت فناوری پژوهشگاه شیمی ومهندسی شیمی ایران کارگاه آموزش داوری اختراعات روز یکشنبه بیستم آبانماه جاری با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه در این کارگاه که با هدف تشریح سیاست ها و افزایش مهارت های داوری پتنت های بین المللی برگزار گردید، چهار نفر از متخصصان دفتر مالکیت معنوی  به ترتیب آقایان دکتر مهراد الیاسی، دکتر علی میر عرب رضی و خانم ها سیما احمدوند و مهدیه شاطری ضمن بیان نکات کلیدی مورد نظر، به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.

تاریخ ایجاد: دوشنبه 21 آبان 1397
آخرین بروز رسانی: دوشنبه 21 آبان 1397
تعداد بازدید: 156

سامانه های پژوهشگاه