نشست دانشجویان با مدیر عامل بنیاد نیکو کاری جمیلی برگزار شد.

به همت معاونت فناوری پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران اولین نشست دانشجویان شاغل به تحصیل در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران با مهندس ابراهیم جمیلی مدیر عامل بنیاد نیکوکاری جمیلی بیست و دوم آبان ما جاری در پژوهشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه در این نشست دکتر حلواگر ضمن معرفی دانشجویان و ارائه گزارش مختصر از پژوهشگاه بر آشنایی و ارتباط نزدیک دانشجویان با مراکز صنعتی تاکید کرد.

آنگاه مهندس جمیلی ضمن معرفی مرکز صنعتی  وابسته به بنیاد نیکو کاری خود اظهار داشت: از اینکه در جمع شما عزیزان هستم بسیار خوشحالم و آرزوی موفقیت تحصیلی همگی شما را دارم.

وی افزود: دانشجویان عزیز توجه داشته باشید که کشور به خدمات و تخصص شما بسیار نیازمند است و باید با جدیت به تحصیل بپردازید، جرأت و شهامت داشته باشید، و اگر میخواهید مدیران موفق و کارآفرینان خوبی باشید با همفکری و ضمن اعتماد به یکدیگر ایده هایتان را در جمع مطرح کنید و مطمئن باشید به نتایج خوبی دست خواهید یافت.

مهندس جمیلی گفت شما در راستای تقویت بنیه علمی خودتان تلاش کنید و اطمینان داشته باشید که در میدان عمل پژوهشگاه و دیگر ارگانهای حمایتی دست شما را خواهند گرفت چون در مقطع فعلی کشورمان به تلاش های علمی فرزندان پر تلاش خود نیاز دارد و بنیاد ما نیز در زمینه پروژه های ذیربط در علوم پایه حمایت لازم را انجام خواهد داد و بهتر است که شما روی طرح هایی کار کنید که بازده اقتصادی داشته باشند.

در این جلسه جمعی از دانشجویان با بیان نظرات و دغدغه های خود بر لزوم تامین مواد و تجهیزات کافی برای انجام تحقیقات و تسهیل در ارتباط خود با مراکز صنعتی تاکید کردند.

در پایان این نشست دکتر محمدرضا حلواگر معاون فناوری پژوهشگاه با بیان اینکه آزمایشگاه مرکزی پژوهشگاه در کشور از حیث بهره مندی از تجهیزات رتبه اول در کشور را داراست، ابراز امیدواری کرد تا با رفع کامل نیازهای کاری و تجهیزاتی و تنگناهای مالی موجود و ارتباط مستمر با مراکز صنعتی در جهت خود کفایی کشور گام های موثر برداشته باشیم.

تاریخ ایجاد: سه شنبه 22 آبان 1397
آخرین بروز رسانی: چهارشنبه 23 آبان 1397
تعداد بازدید: 222

سامانه های پژوهشگاه