نشست مشترک اعضای هیأت علمی پژوهشگاههای مستقر در بلوار پژوهش با بنیاد مصطفی (ص) برگزار شد.

نشست مشترک هیأت اجرایی بنیاد مصطفی(ص) با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی پژوهشگاههای شیمی ومهندسی شیمی ایران، پلیمر و پتروشیمی ایران و ژنتیک و زیست فناوری روز سه شنبه ششم آذرماه جاری در مرکز همایشهای حکمت پژوهشگاه شیمی برگزار شد.

این نشست که با هدف آشنایی اعضای هیات علمی با بنیاد مصطفی و نحوه همکاری بنیاد با مراکز علمی و پژوهشی تشکیل گردید، ابتدا دکتر عمرانی رئیس کارگروه اجرائی بنیاد به تشریح اهداف و برنامه های حمایتی بنیاد پرداخت و برلزوم ارتباط  و همکاری محققان وپژوهشگران با این نهاد تاکید کرد و به سوالات اساتید پاسخ داد.

در ادامه این نشست دکتر محمدرضا امیدخواه رئیس پژوهشگاه شیمی ومهندسی شیمی ایران پیشنهاد ایجاد کنسرسیوم بین المللی برای انجام یک پروژه مشترک بین المللی جهت بهتر شناساندن توانمندیهای علمی کشور را مطرح نمود و برلزوم تشکیل کارگروه 6 نفره از سه پژوهشگاه مستقر در بلوار پژوهش تأکید کرد تا در راستای نقشه راه، همکاری هر چه بهتر با بنیاد مصطفی تدوین و محقق شود.

شایان ذکر است در راستای تجليل از دانشمندان برجسته و زمينه‌سازي همكاري و توسعه علمي و فناوری در جهان، جایزه مصطفی (ص) به عنوان یكی از نمادهای شایستگی و برتری علمی در سطح جهان در سال 1391 به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید. این جایزه که به صورت دوسالانه به دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان اسلام اعطا می‌شود، به اثری نوآورانه در مرزهای دانش تعلق می‌گیرد که توسط افرادی شاخص در حوزه‌های علم و فناوری ارائه شده و زمینه‌ساز بهبود زندگی بشريت باشد.

.

تاریخ ایجاد: سه شنبه 6 آذر 1397
آخرین بروز رسانی: چهارشنبه 7 آذر 1397
تعداد بازدید: 122