چگونگی استفاده از بورس های خارجی از کشور و فرصت های مطالعاتی تشریح شد.

به منظور تحقق اهداف پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران در راستای بهره مندی و ارتقاء دانش علمی در زمینه استفاده از بورس های خارج از کشور و فرصت های تحقیقاتی، جلسه ای با حضور میهمانان مدعو، اعضاء هیأت علمی پژوهشگاه و دانشجویان، روز چهارشنبه مورخ 1397/9/7، در سالن حکمت پژوهشگاه برگزار شد.

در ابتدای این نشست، دکتر سعید بلالایی استاد دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی به ارائه توضیحات در خصوص فرصت های تحقیقاتی در کشور آلمان تحت عنوان:

"Alexander Von Humboldt Foundation, How to Allocate Funding" پرداختند و نیز به سوالات اساتید و دیگر مدعوین در این زمینه، پاسخ دادند.

در ادامه این جلسه دکتر وحید تقی خانی، استاد دانشگاه صنعتی شریف، با ارائه توضیحات در خصوص  "Sustainable Development, Internationalization and Cross Border Education" سخنرانی و بر لزوم بین المللی سازی دانشگاه ها تاکید و راه کار های موجود در این زمینه را  مطرح نمودند.

تاریخ ایجاد: دوشنبه 12 آذر 1397
آخرین بروز رسانی: دوشنبه 12 آذر 1397
تعداد بازدید: 119

سامانه های پژوهشگاه