چاپ ارسال به دوست
دکتر شعبانی: دانشجویان عزیز قدردان دوران دانشجویی باشند.
نخستین جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با رئیس پژوهشگاه، معاون پژوهشی و مدیر آموزش بیست و سوم خردادماه جاری برگزار گردید. به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه در این نشست ابتدا دکتر شریفی مدیر آموزش ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان اهداف برگزاری این نشست را آشنایی دانشجویان با جناب آقای دکتر احمد شعبانی سرپرست محترم پژوهشگاه که از دانشمندان برجسته عرصه شیمی می باشند، ابراز کردند. ایشان در ادامه گفتند این افتخار نصیب خانواده بزرگ پژوهشگاه گردیده است تا آقای دکتر شعبانی سکان هدایت پژوهشگاه را عهده دار شوند و از توان مدیریت علمی و اجرایی خوب ایشان بهره مند باشیم که از این بابت خداوند منان را شکر گزاریم. دکتر شریفی ابراز امیدواری کرد تا دانشجویان با برخورداری از امکانات خوب آموزشی و تجهیزات بی نظیر آزمایشگاهی پژوهشگاه در طول دوران تحصیل در جهت ارتقای سطح علمی خود تلاش نمایند و مطمئن باشند ما مسئولین همواره در کنار آنان خواهیم بود. دکتر شعبانی سرپرست پژوهشگاه طی سخنانی ضمن تبریک ولادت امام رضا "ع" و ابراز خوشحالی از حضور در جمع دانشجویان پژوهشگاه طی سخنانی اظهار داشت: شما دانشجویان عزیز که بحق از فرزندان بسیار خوب پژوهشگاه می باشید باید قدر دوران دانشجویی را بخوبی بدانید و از امکانات آموزشی، آزمایشگاهی و فضاهای مناسب پژوهشگاه که در بین دیگر مراکز دانشگاهی بی نظیر است استفاده کرده و در ارتقای سطح علمی خود تلاش نمائید. دکتر شعبانی افزود شما دانشجویان که از نعمت جوانی برخوردار هستید و توان و انگیزه لازم را دارید باید درمدت تحصیل، این افتخار طلایی را پاس بدارید و قدردان زحمات والدین و اساتید خودتان باشید. سرپرست پژوهشگاه گفت البته پژوهشگاه در زمینه مسائل رفاهی از جمله خوابگاه دانشجویی مانند دیگر مراکز علمی با مشکلاتی مواجه است که این مسائل در زمان انتخاب رشته محل تحصیل خود برای شما اطلاع رسانی شده است.
دکتر شعبانی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: ما باید تلاش کنیم تا دانشجوی خوب جذب کنیم که بحمدالله روی این مسئله دقت لازم صورت گرفته است و متاسفانه دانشجویان از نظر جذب در بازار کار با مشکلاتی مواجه هستند که امید است گشایشی در این راستا صورت گیرد. سرپرست پژوهشگاه افزود هم اکنون 70 هزار هیأت علمی در سطح دانشگاهها و مراکز علمی داریم و باید در خصوص انجام کارهای تیمی تجدید نظر لازم صورت بگیرد و برای رفع مسائل مالی که هم اکنون گریبانگیر همه مراکز علمی و دانشگاهی می باشد تدبیر لازم اندیشیده شود و از طرفی به دانشجویان عزیز پیشنهاد من این است که تلاش کنند و بروند به سمت حوزه های شرکت های دانش بنیان که این شرکت ها تلاشهای خوبی در جهت رفع نیازهای تجهیزاتی کشور داشته اند. در ادامه نشست دکتر محمدی معاون پژوهشی پژوهشگاه نیز اظهار داشت همانطوریکه شما دانشجویان اطلاع دارید ما با تمام توان در جهت رفع نیازهای شما دانشجویان تلاش می کنیم و علیرغم همه مشکلات در ابتدای سالجاری مبلغی اندک از وزارت علوم دریافت کردیم که برای تعمیر تجهیزات آزمایشگاهی هزینه می شود، البته من باید اضافه کنم که همه موانع قابل رفع است و شما دانشجویان تلاش کنید تا این انگیزه ایجاد شده در وجود شما هر چه بیشتر تقویت شود .
در بخش پایانی این نشست دانشجویان به بیان دیدگاههای خود در موضوعات مسایل خوابگاهی، مسایل معیشتی، برطرف کردن مشکلات فنی دستگاههای موجود در آزمایشگاهها، افزایش پهنای باند اینترنت، استفاده مطلوب از تجهیزات موجود از جمله دستگاههای XRD و NMR و CHNو IR و دستگاه آنالیز تک بلور و برگزاری کارگاههای آموزشی در طول دوران تحصیل، دعوت از تولیدکنندگان موفق، تسهیل در امر ارتباط با صنعت که خیلی به انجام کارهای دانشجویی کمک می کند وهماهنگی در استفاده از تجهیزات موجود پرداختند و مسئولان پژوهشگاه نیز ابراز امیدواری کردند تا نسبت به خواسته های دانشجویان مساعدت و اقدام لازم صورت پذیرد و در مواردی با کمک خود دانشجویان کارها سر وسامان گیرد.
پنج شنبه ٢٦ خرداد ١٤٠١ / شماره : ٢٧٧ / تعداد نمایش :542